Ételtartó,pohártartó, élelmiszerbiztos textilből

Főkategória >Ételtartó,pohártartó, élelmiszerbiztos textilből

Elkezdődött a hozzátáplálás, a mára már rutinná vált étkezéseknek lassan vége, egy új korszak kezdődik. Újra rutint kell szereznünk, hogy ismét minden gördülékenyen menjen, ebben szeretnénk segíteni az édesanyáknak.  

Olyan jó kimozdulni a picivel, de előre gondoskodnunk kell az étkezéséről, itatásáról. A pohártartó segítségével könnyedén magunkkal vihetjük a pici poharát. Az élelmiszerbiztos belső vízálló, légáteresztő anyag könnyen letörölhető, tisztítható, nem engedi át a nedvességet.

Bárhol is vagyunk, a poharat kicsomagoljuk, leterítjük a tartót és biztosak lehetünk benne, hogy gyermekünk étele, itala, tiszta helyen van, nem érintkezik semmi mássál. Használat után a poharat egyszerűen elcsomagolhatjuk, berakhatjuk a táskánkba. A pohártatónak köszönhetően a táskánk is és a baba pohara is tiszta marad, így boldogan visszük magunkkal újra és újra…Sorrend:

Sokszor étkezünk útközben, étteremben és előre félünk, a pici étkezes miatt. Nekem nagy biztonságot adott, hogy kislányom pohara velem volt és mindig tiszta helyet tudtam biztosítani számára.

Bárhol étkeztünk, csak kiterítettem a tartómat, ráraktam a poharát, az ételét és ő is részese volt a közös étkezésnek. Nem kellett félnem, hogy bármit felszed az asztalról, mert a saját kis alátétén „maszatolt” boldogan. A picinek nagy boldogságot és biztonságot ad, ha az otthon megszokott étkezési szokás köszönnek vissza neki az otthonán túl is. A pohárból való itatás nagy előnye, hogy mindig tiszta folyadékot kap és csak annyit öntünk neki, amennyit egyszerre meg tud inni. Bárhol is szomjazik meg a pici a poharat gyorsan ki tudjuk venni a tartóból és már tölthetjük is bele a vizet.

A poharat úgy csomagoljuk el, hogy a pohár füle nézzen a patentok felé, mert így könnyebben kezelhető!

 


Webáruház készítés