Ételtároló, falatkatartó üveg

Fő kategória >Ételtároló, falatkatartó üveg

Egy kisgyermekes anyuka szinte soha nem indul el úgy otthonról, hogy ne vigyen magával néhány falat ennivalót a picinek.

Én is így vagyok ezzel. Bárhova megyünk is, mindig van nálam néhány szelet alma, körte vagy egy kis keksz, kölesgolyó stb..

Régen műanyag tárolót használtam, de néhány használat után úgy nézett ki, mintha ezeréves lenne, így elég sűrűn kellett cserélnem őket.

Szerettem volna egy üveg tárolót, ami kicsi, belefér a tárkámba és tartós. Így találtam rá a pici falakat tartó üvegre, amit egyszerűen imádok! Kicsi, elfér a táskámban, de ami a legfontosabb, mindig frissen tarja a kislányom ételét. Számomra külön öröm, hogy bármennyit is használom, nem látszik rajta és az egész családnak  jó érzés falatozni belőle…Sorrend:

Én legtöbbször gyümölcsöt szelek bele indulás előtt és berakom a táskámba. A kis mérete miatt pont annyi falatka fér bele, ami elég a kicsinek, így nagyon praktikus.

Szerencsére nagyon vastag üvegből készült, így nem törik el egykönnyen. A falatka tartó teteje műanyag, könnyen levehető és ha szükséges fagyasztható is benne az étel.

Számomra már elképzelhetetlen, hogy úgy induljunk el otthonról, hogy ne legyen benne valami falatka a kislányomnak. Ha Szofi nővére (ő már 12 éves)  is velünk tart, akkor két tartót viszek magammal (felcímkézve), hogy ne vesszenek össze, ne legyen vita ki evett többet….

Jó szívvel ajánlom minden anyukának!

                                                            Gelencsér Katalin 


Webáruház készítés